Traiteur

Cremers Peter

Gecombineerd buffet

U mag zelf een buffet samenstellen met koude en / of warme gerechten.

Deze buffetten worden vergezeld van salade, sausjes, 2 groenten- en 2 aardappelgerechten. De koude gerechten worden      geserveerd op porseleinen schotels en de warme gerechten au bain-marie.

2 gerechten naar keuze  :  € 14.00 

3 gerechten naar keuze  :  € 16.00

4 gerechten naar keuze  :  € 18.50  

5 gerechten naar keuze  :  € 21.00 

6 gerechten naar keuze  :  € 23.50 

Supplement soep : € 1.50  ( keuze uit verschillende soepen )

 

   Keuze uit volgende koude gerechten :

 

  • Verse roze zalm gegarneerd met cocktaileitjes
  • Spiesjes van scampi's met een kruidendressing (4 scampi pp.)
  • Duet van gerookte zalm en gerookte forel
  • Tomaatjes gevuld met grijze garnalen (+1.5 Euro)
  • Italiaanse charcuterieschotel met tomaat en mozzarella
  • Duet van paté met uienconfijt
  • Kippenboutjes
  • Salade met gerookte kip en gekaramelliseerde appel
  • Parmaham met meloen en vers fruit gegarneerd
  • Duet van rosbief en varkensgebraad met mosterd en groentejulienne
  • Vitello tonato ( kalfsvlees met tonijnmayonaise)
  • Caesarsalade ( ijsbergsla, kip, anjovis, parmazaankrullen)


 

   Keuze uit volgende warme gerechten :

   

   Vleesgerechten 

  • Kipfilet met oriëntaalse currysaus
  • Kipfilet met sausje van groene kruiden
  • Stoofvlees met trappist
  • Kalkoenfilet met druivensaus
  • Varkensfilet met groene peperroomsaus
  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Varkenshaasje met abdijbier, spekjes en siroop
  • Konijnenboutjes op grootmoederswijze
  • Souvlaki's met gemarineerde uien en tzatsiki
  • Stoofschotel van hertenkalf met veenbessen ( wildseizoen )

   Visgerechten 

  • Tagliatelle met scampi's tomaat en mascarpone
  • Tagliatelle met scampi’s met knoflook kruidensaus
  • Vispannetje met zalm, kabeljauw en tongfilet
  • Kabeljauw à la nage ( lichte roomsaus en groenten)
  • Tongrolletjes met zalm in een beurre blanc
  • Tongschar met dillesaus

   Vegetarische gerechten

  • Tagliatelle met tofu en groenten van het seizoen in een roomsaus
  • Gebakken seitan met tomaat en mozzarella gegratineerd
  • Paprika gevuld met quinoa


      Keuze uit volgende groenten :


  • Wokgroenten
  • Boontjes met spek
  • Bloemkool met bechamelsaus
  • Erwten en wortelen
  • Spinazie met room
  • Geglaceerde worteltjes met tijm
  • Spruitjes met bechamelsaus
  • Gevulde tomaat op z'n Provencaals
  • Gestoofde appeltjes
  • Asperges (seizoen !!!)

   Keuze uit volgende aardappelgerechten :


  • Puree
  • Gratin
  • Gebakken aardappeltjes 
  • Gebakken aardappeltjes in schil met Maaslandse kruiden
  • Knolselderpuree
  • Aardappel in folie met kruidenkaas
  • Kroketten ( zelf af te bakken )

   Brood :


  • Een mandje met tafelbroodjes, roomboter
  • en kruidenboter   € 1.00 pp

  • Een mandje met stokbrood, roomboter
  • en kruidenboter   € 0.75 pp

Volg ook onze website of facebookpagina voor onze aspergesuggesties en gerechten met yacon tijdens het seizoen !