Traiteur

Cremers Peter

Kerstmis 2018


Kerstmenu aan 26 euro

Voorgerecht

Rilettes van eend vergezeld van toast, gandaham, gemarineerde groentjes en gribichesaus ( kruidenmayonaise)

Of

Scampi’s met honing, limoen en yuzu (citrusvrucht) vergezeld van quinoa

Soep: 

Courgettesoep met kruidenkaas, croutons en reepjes gerookte zalm

Hoofdgerecht:

Varkenshaasje met bio champignons van agropolis, wintergroenten uit de oven, aardappeltjes gebakken in kruidenboter

Nagerecht

Vanillemousse met gezouten karamel en koffie  Of  kaasbordje met zoete en zure toets

 

Warm buffet aan 24 euro

  • Tomatensoep met balletjes of courgettesoep met kruidenkaas, croutons en reepjes gerookte zalm
  • Stoofschotel van kalkoen, spekjes en yacon ( heerlijke groente uit Kinrooi)
  • Varkenshaasje met bio champignons van agropolis, wintergroenten uit de oven
  • Vispannetje met snoekbaars uit Kinrooi, zalm en duglerésaus ( vissaus met tomatenblokjes)
  • Wintergroenten uit de oven, zoete aardappel in gerookt spek gerold aardappeltjes gebakken in kruidenboter,
    puree met ui en pompoen

Koud buffet aan 25 euro

  • Verse zalm gepocheerd gegarneerd met cocktaileitjes
  • Rilettes van eend met toast en gemarineerde groentjes en gribichesaus
  • Scampi’s met honing, limoen en yuzu
  • Kaasbordje met zoet/zure toets
  • Palet met gerookte vis
  • Parmaham met gemarineerde meloen
  • Aardappelsalade, pastasalade en gemengde salade, sausjes

Voorgerechten

  • Vers gepocheerde zalm op z’n best   € 7 pp. 
  • Rilettes van eend vergezeld van toast, gandaham, gemarineerde groentjes en gribichesaus ( kruidenmayonaise)   8 pp. 
  • Scampi’s met honing, limoen en yuzu (citrusvrucht) vergezeld van quinoasalade   8 pp.
  • Palet van gerookte vissoorten   8 pp. 

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes   4  per liter
  • Courgettesoep met kruidenkaas, croutons en gerookte zalm   4 per liter

Hoofdgerechten

  • Stoofschotel van kalkoen, spekjes en yacon ( heerlijke groente uit Kinrooi) Wintergroenten uit de oven,
    puree met ui en pompoen   14 pp. 
  • Varkenshaasje met bio champignons van agropolis, wintergroenten uit de oven,
    aardappeltjes gebakken in kruidenboter    15 pp. 
  • Vispannetje met snoekbaars uit Kinrooi, zalm en duglerésaus Prei/erwten stoemp , worteltjes met tijm en honing  16 pp.                                                                                                                                                 
  • Stoofpotje van hertenkalf met peertje in rode wijn, puree met ui en pompoen en wintergroenten    16 pp.                                                                                                                                                       


Bij deze hoofdgerechten kunnen ook nog verse kroketten besteld worden maar deze dienen wel zelf afgebakken te worden. Voordeel is wel dat je dan twee aardappelgerechten hebt bij je hoofdgerecht.


Nagerechten

  • Vanillemousse met gezouten karamel en koffie   4
  • Mascarponeroom, speculaas en gepocheerde peer   4,50 
  • Brownie , chocolade, noten en mandarijn  € 5,50 


Deze menu’s zijn voor 24 en 25 december 2018.


Om alles vlot te laten verlopen worden er na 15 december !!! geen wijzingen van menu of aantallen meer aangenomen.


Met deze drukke Kerstdagen vragen wij u vriendelijk om de menu's of gerechten zelf te komen afhalen.


Na de feestdagen leveren we weer heel graag aan huis maar met Kerst en Nieuwjaar is dit helaas niet mogelijk.

 

We wensen jullie zalige feestdagen en een prachtig 2019 !!!