Traiteur

Cremers Peter

Warme hoofdgerechten

 Vleesgerechten 


  • Kipfilet met kruidensaus en aardappelgerecht
  • Varkenshaasje met champignonsaus, groenten en aardappelgerecht
  • Kalkoenfilet met druivensaus, groenten en aardappelgerecht

 



  • € 12.50 pp
  • € 14.00 pp
  • € 12.50 pp


  Vleesgerechten te bestellen per kg


  • Goulash                                                       
  • Stoofvlees                                                    
  • Vidé                                                               
  • Gehaktballetjes in tomatensaus                      

 


  • € 12.00 / kg
  • € 14.00 / kg
  • € 12.00 / kg
  • € 10.00 / kg


  Warme visgerechten


  • Vispannetje met wokgroenten en purée of tagliatelle (kabeljauw, tongfilet, zalm, scampi)
  • Kabeljauwhaasje à la nage met aardappeltjes en veel groentjes




  • € 14.00 pp

  • € 14.00 pp