< terug naar menu's

Buffetten

Gecombineerd buffet

U mag zelf een buffet samenstellen met koude en / of warme gerechten. Deze buffetten worden vergezeld van salade en een sausje bij de koude gerechten, 2 groentengerechten en 2 aardappelgerechten. De koude gerechten worden geserveerd op porseleinen schotels en de warme gerechten au bain-marie.

2 gerechten naar keuze  € 16,00
3 gerechten naar keuze  € 18,00
4 gerechten naar keuze  € 21,00  
5 gerechten naar keuze  € 24,00

Maak een keuze uit:
Koude gerechten
  • Verse roze zalm gegarneerd met cocktaileitjes en cocktailsaus
  • Spiesjes van scampi's met een kruidendressing (4 scampi pp.)
  • Duet van gerookte zalm en gerookte forel met mosterddressing
  • Tomaatjes gevuld met grijze garnalen
  • Italiaanse charcuterieschotel (parmaham, coppa, mortadella, salami) vergezeld van tomaat mozzarella
  • Salade met gerookte kip en gekaramelliseerde appel, siroop van yacon, appel en peer.
  • Salade gebakken kip met mango en yoghurtdressing
  • Parmaham met meloen in porto gemarineerd en vers fruit gegarneerd
  • Vitello tonato ( kalfsvlees met tonijnmayonaise)
Warme gerechten

Vleesgerechten

  • Kipfilet met champignonroomsaus
  • Kipfilet met sausje van groene kruiden
  • Stoofvlees met Maaslenjer streekbier
  • Kalkoenfilet met druivensaus
  • Huisgemaakte brochette van varkensvlees met stroganoffsaus
  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Varkenshaasje met Maaslenjer streekbier, spekjes en siroop
  • Varkenshaasje met portosaus
  • Varkensgebraad met mosterd/dragonsaus
  • Konijnenboutjes op grootmoederswijze
  • Stoofschotel van kalkoenhaasje met gemarineerde yacon en Vinkenbier
  • Kipschotel Carribian style
  • Souvlaki's met gemarineerde uien en tzatsiki en Griekse salade
  • Stoofschotel van hertenkalf met veenbessen (wildseizoen)
  • Asperges op Limburgse wijze (ham, krieltjes en ei) (aspergeseizoen)

Visgerechten

  • Tagliatelle met scampi's,tomaat en mascarpone
  • Tagliatelle met scampi’s met knoflook kruidensaus
  • Vispannetje met zalm, kabeljauw en tongfilet
  • Kabeljauwhaasje met duglerésaus
  • Tongrolletje met scampi's ingedraaid en een kreeftensaus
  • Kabeljauwhaasje met zeekraal en gepofte kersttomaatjes
  • Zalm met asperges en kruidenroomsaus (aspergeseizoen)

Vegetarische gerechten
(ook apart per persoon te verkrijgen aan € 9 per gerecht)

  • Salade met seizoengroenten en fruit met dressing
  • Spies van Haloumi met groenten
  • Gebakken tofu en groenten van het seizoen
  • Gebakken seitan met tomaat en mozzarella gegratineerd
  • Paprika gevuld met quinoa
Groenten
  • Wokgroenten
  • Boontjes met spek
  • Bloemkool met bechamelsaus
  • Erwten en wortelen
  • Spinazie met room
  • Gestoofd witloof
  • Geglaceerde worteltjes met tijm
  • Spruitjes met bechamelsaus
  • Gevulde tomaat op z'n Provencaals
  • Gestoofde appeltjes
  • Geroosterde groenten
  • Yacon (november tot mei)
  • Asperges (april/mei/juni)
Aardappelgerechten
  • Puree
  • Gratin
  • Gebakken aardappeltjes
  • Gebakken aardappeltjes in schil met Maaslandse kruiden
  • Knolselderpuree
  • Aardappel in folie met kruidenkaas
  • Kroketten (zelf af te bakken)
Brood
  • Een mandje met tafelbroodjes, roomboter
  • en kruidenboter   € 1.00 pp
  • Een mandje met stokbrood, roomboter
  • en kruidenboter   € 0.75 pp

Themabuffetten vanaf 12 personen

Streekbuffet

€ 25,00 p.p.
  • Salade met gerookte kip en gekaramelliseerde appel, siroop van yacon (koud)
  • Assortiment van canapés (klein koud gerechtje) met vleeswaren
  • Assortiment van Limburgse kazen met zoete en hartige chutney's (koud)
  • Stoofschotel van kalkoenhaasje met gemarineerde yacon en Vinkenbier
  • Visserspotje met romig sausje geparfumeerd met pinot gris uit Aldeneyk
  • Vergeten groenten uit de oven
  • Assortiment van Limburgse vlaaien

Wereldbuffet

€ 24,00 p.p.
  • Italiaanse vlees– en kaasspecialiteiten (koud)
  • Gerookte vis en sushi met wasabidressing (koud)
  • Souvlaki’s met Griekse salade en tzatsiki (koud en warm)
  • Kipfilet Caribbean style met rijst (warm)
  • Chili con carne (warm)
  • Tagliatelle met scampi’s en knoflook kruidensaus (warm)

Koude buffetten

Buffet, lekker eenvoudig

€ 17,50 p.p.
  • Verse roze zalm met cocktaileitjes
  • Perzik gevuld met krabsalade
  • Huisgemaakte gehaktballetjes
  • Kippenboutjes
  • Parmaham met vers fruit gegarneerd
  • Duet van varkensgebraad en rosbief met groenten
  • Aardappelsalade, pastasalade, gemengde salade, fruitsalade en sausjes

Fijnproeversbuffet

€ 22,50 p.p.
  • Verse roze zalm met cocktaileitjes en cocktailsaus
  • Duet van gerookte zalm en gerookte forel met een
    honing -mosterddressing
  • Spiesjes van scampi’s met een kruidendressing
  • Zoet gemarineerde kipfilet met curry en vers fruit
  • Cannaloni van rosbief met mosterd en groentejulienne
  • Rolletjes parmaham met kruidenkaas
  • Aardappelsalade met spek en rucolasla, pastasalade, verse fruitsalade en seizoenssalade

Brood

Een mandje met tafelbroodjes, roomboter en kruidenboter € 1.00 pp
Een mandje met stokbrood, roomboter en kruidenboter € 0.75 pp

Pastabuffet

Pastabuffet

€ 16,50 p.p.

Al enkele jaren een klassieker!

Koud:

  • Spirelli met kip, zongedroogde tomaten en Italiaanse kruiden
  • Penne met provencaalse groentjes en kruiden (vegetarisch)

Warm:

  • Tagliatelle met zalm en tuinkruiden
  • Spaghetti carbonara
  • Lasagne
  • Dit buffet wordt vergezeld van Italiaans brood, salade, kruidenboter en kaas.

à la carte

Als je liever zelf een pastabuffet samenstelt    

  • (2 soorten pasta's)    €  12.00 pp
  • (3 soorten pasta's)    €  14.00 pp
  • (4 soorten pasta's)   €  16.00 pp

Brood, kruidenboter en kaas zijn inbegrepen.

Keuze uit volgende pasta's:                                                

  • Tagliatelle met zalm en tuinkruiden
  • Tagliatelle met spekjes, asperges en lentegroenten ( in het seizoen Kinrooise asperges, anders groene)
  • Spaghetti carbonara met kaas
  • Spaghetti klassiek
  • Spaghetti van het huis (met mascarpone)
  • Lasagna
  • Penne arrabiata  (pikante tomatensaus en spekjes)
  • Penne met pesto, parmaham, gepofte kersttomaatjes en pijnboompitten
  • Macaroni met kaas en hesp
  • Spirelli met bio champignons, room, parmaham en rucola
  • Spirelli met kip, tomaatjes en Italiaanse kruiden (warm of koud)
  • Raviolli met spinazie en kaassaus
  • Tagliatelle met scampi’s tomaat en mascarpone  + € 1.00 pp
  • Tagliatelle met scampi's en knoflook kruidensaus  + € 1.00 pp

Deze pastarecepten zijn ook allemaal vegetarisch en/of glutenvrij te verkrijgen.